Balotelli: Ronaldo on meeskonnamängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Mario Balotelli
Cristiano Ronaldo ja Mario Balotelli Foto: JON SUPER/AP

Enne eilset poolfinaalmängu Portugali ja Walesi vahel rääkis Itaalia koondist esindanud Mario Balotelli, et Cristiano Ronaldo halb mänguvorm on meedia vaimusünnitis. Võimalik, et eilse mängu järel leebus Ronaldo suhtes ka ajakirjandus.

«Ta ei ole pettumus. Ajakirjanikud arvavad, et ta on halvasti mänginud, kuid ta mängib meeskonna heaks ja töötab palju,» kiitis Balotelli Portugali ründeässa. Mehelt küsiti kommentaare ka Itaalia ja Saksamaa penaltiseeria kohta, mida Balotelli vaatas oma kodus.

«Muidugi ma ei nautinud seda mängu. Tahtsin, et Itaalia võidaks ning kannatasin terve mäng, eriti penaltite ajal. Ma ei suutnud ühtegi lööki vaadata,» avaldas Balotelli.

«Kui nad oleksid võitnud, siis oleksid nad praegu kõikide iidolid, kuid kuna nad lõid mitu penaltit mööda, kritiseeritakse neid palju. Kui sa lööd penaltit, on võimalus alati see ka mööda lüüa. Mõttetu on sellest väljaspool olevatel inimestel rääkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles