Kuulujutud uue Bahreini rattaklubi viibimisest osutusid valeks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali
Vincenzo Nibali Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Eile avaldati Prantsusmaa meedias informatsioon, et uue Bahreini jalgratta profiklubi tulek lükkub aasta edasi ehk 2018. aastasse. Klubi juhtima asuv Lampre-Merida boss Brent Copeland teatas aga, et info ei vasta tõele.

«Nad teavad vist midagi, mida ükski otsustaja ei tea. Kõik on läinud plaanipäraselt ning klubi tuleb 2017. aasta hooajaks. Muidugi ei saa ma praegu rääkida ratturitest, kes klubis sõitma hakkavad, kuid viimaste päevade jooksul on toimunud ka selles osas suur edasiminek,» rääkis Copeland Cyclingnewsile.

Bahreini klubiga on seostatud nii Astanas pedaalivat Vincenzo Nibalit kui ka Tinkoffi superstaare Rafal Majkat ning Peter Saganit. Jalgrattamaailm saab üleminekute osas selgust 1. augustil, sest reeglite järgi on lubatud sellest siis avalikult rääkida.

Meedia teatel pidi Bahreini klubi tiimi tulekust jalgrattasporti avalikult teatama 11. juulil, mis Cyclingnewsi andmetel pole aga ametlik kuupäev ning seega ei pruugi teadet siis veel tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles