Levadia peatreener Ratnikov: ainus eesmärk on võit ja edasipääs teise ringi

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia - HB Torshavn.
FC Levadia - HB Torshavn. Foto: Tairo Lutter

Täna õhtul kell 20 kohtub FC Levadia jalgpalli Euroopa liiga avaringi korduskohtumises Fääri saarte klubiga HB Tórshavn. Avamäng Tallinnas lõppes 1:1 viigiga.

«Hakkame esimesest minutist peale kõrgelt pressima ning rünnakutele rõhuma. Olen kindel, et vastane mängib kaitsest lähtuvalt ja üritab pigem mängutempot alla suruda,» ennustas Levadia peatreener Sergei Ratnikov  klubi Facebooki lehel mängu kulgu ette.

«Vastasmeeskond jättis esimeses kohtumises hea mulje - nad olid väga distsiplineeritud ning mängisid hästi nii õhus kui maas. Kindlasti tuleb täna raske ja võitluslik mäng. Meie ainus eesmärk on võit ja edasipääs teise ringi,» andis peatreener mõista, et avaringi toppamajäämine oleks läbikukkumine.

Levadia leegionär Anton Mirantšuk avaldas, et Eesti meeskonna eesmärk on lüüa kiire avavärav. «Esimeses mängus tegutsesime alguses liiga rahulikult ja lubasime vastasel õnnelikust põrkest skoori avada, siis aktiviseerusime ka ise ning jõudsime lõpuks viigini.

Ehk pööras õnn oma palge meie pealt ära, muidu võinuksime ka võidu kätte saada. Tänases mängus teeme kohe kõrget pressingut ning üritame kiiresti skoori avada, sest vastasmeeskond rõhub kindlasti eelkõige kaitsele ja neile sobiva seisu hoidmisele,» oli Mirantšuk mängukäigu ennustamisel peatreeneriga sama meelt

See, et mäng toimub kunstmurul ei oma meie jaoks mingit tähtsust - oleme professionaalid ja peame igal väljakul hakkama saama,» jätkas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles