Laupäeval toimuvad Eesti meistrivõistlused tennises

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Erakogu.

Laupäeval algavad Tallinnas Kalevi Tenniseklubis Eesti meistrivõistlused tennises. Kuna meie esinumbrid Jürgen Zopp ja Anett Kontaveit osalevad samal ajal rahvusvahelistel võistlustel, on huvitav vaadata, kes kroonitakse tänavu Eesti meistriteks.

Viimased neli aastat on Jürgen Zoppi puudumise tõttu meeste üksikmängu karika pea kohale tõstnud Vladimir Ivanov. Kui ta võidab ka seekord, siis möödub ta läbi aegade meistritiitlite arvestuses nii Jürgen Zopist kui möödunud sajandi tähtedest Hindrek Sepast ja Johann Paulsonist. Kõige rohkem üksikmängu meistritiitleid (koguni 9) on kogunud Kristjan Lasn ja Toomas Leius. Meeste üksikmängus on seega oodata põnevat vastasseisu. Kas Wimbledonil edukalt esinenud noored Kenneth Raisma või Mattias Siimar suudavad tõkestada Vladimir Ivanovi tee viiendale järjestikusele meistritiitilile?

Naiste üksikmängus toimus niinimetatud võimupööre eelmisel aastal, kui kõigest 15aastane debütant Maria Lota Kaul alistas finaalis mitmekordse Eesti meistri Eva Paalma. Kas suudab ta sel aastal tiitlit kaitsta? Arvatavasti on tema suurimateks konkurentideks eelmisel aastal poolfinaali jõudnud Maileen Nuudi ja Julia Skripnik. Eesti meistrivõistlused Kalevi tennisekeskuses (Herne 28) kestavad kuus päeva. Teisipäeval mängitakse poolfinaalid ning kolmapäeval ja neljapäeval toimuvad finaalmängud.

Programm

Laupäev, 09. juuli

Kvalifikatsiooniturniir, I ringi mängud

Eesti Meistrivõistlused ratastoolitennises

Players Party Klubi teater

Pühapäev, 10 juuli

II ringi mängud

Esmaspäev, 11. juuli

Veerandfinaalid kell 20.00 või peale veerandfinaalide lõppu Heino Raiveti tenniseteemaline viktoriin

Teisipäev, 12. juuli

kell 12.00 Poolfinaalid

Kolmapäev, 13. juuli

kell 12.00 Naiste finaal, meeste paarismängu finaal, segapaarismängu finaal

Neljapäev, 14. juuli

kell 12.00 Meeste finaal, naiste paarismängu finaal

NB! Vihma tõttu võib programmi tulla muudatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles