Griezmann: üks mäng on veel minna

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Griezmann tähistamas finaali jõudmist.
Griezmann tähistamas finaali jõudmist. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil eilses poolfinaalis Prantsusmaa ja Saksamaa vahel kaks väravat löönud ning kohtumise parimaks mängijaks valitud Antoine Griezmanni sõnade kohaselt tuleb hoida Portugali vastu jalad maas, kuid antud võidust saadi kaasa hea emotsioon.

«Me oleme väga rõõmsad. Nüüd võime unistada 10. juulist, kuigi peame hoidma jalad maas, sest üks mäng vajab siiski veel mängimist. Muidugi me naudime tänast võitu, kuid juba homme hakkame finaaliks valmistuma. Suured tänud fännidele, kelle poolt loodame samasugust toetust ka finaalis,» sõnas Griezmann mängujärgselt.

Penalti löömise kohta ütles prantslane, et ta soovis väga lüüa 11-meetri karistuslööki kuskil olulises kohtumises. «Teise värava puhul ma varitsesin väravavahti; õnneks kukkus pall mulle jala peale, mistõttu skoorisingi. Ma olen väga uhke meeskonna üle. Loodan siiralt, et me suudame lõpetada selle turniiri oma fännide jaoks kõrgel noodil,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles