Jalgpalli otsepilt: Sillamäe alistas koduväljakul kindlalt Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimuva 18. vooruga jõuab kodune jalgpalli Premium liiga hooaeg oma ametlikku keskpunkti, sest pühapäeva õhtuks on kõigil võistkondadel 18 matši peetud ning 18 veel mängida. Postimees tõi vooru alustuseks otsepildis vaatajateni vooru avamängu, Sillamäe Kalevi ja Narva Transi vahelise Ida-Virumaa derbikohtumise. Sillamäe oli koduplatsil kindlalt parem ja võitis 3:0.

Sillamäe väravad lõid 7. minutil Jevgeni Kabajev, 69. minutil Kassim Aidara ja 72. minutil Maksim Paponov. Sillamäe on 22 punktiga tabelis 7. kohal, Narva on 17 punktiga 8. positsioonil.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Sillamäe Kalev – Narva Trans

Reedel, 8. juulil kell 19.00 Sillamäe Kalevi staadionil

Vooru avavad reede õhtul Ida-Virumaa derbis Sillamäe Kalev ja Narva Trans. Kaks ühe maakonna klubi on sel hooajal pidanud aega veetma põhiliselt tabeli tagumises otsas. Hetkel on Kalev seitsmendal positsioonil, Trans kaheksandal. Koduvõistkonnal on punkte 19, külalistel 17. Viimati kohtusid meeskonnad Premium liigas omavahel 2. voorus ja siis rullus Narvas lahti tõeline põnevusetendus, mis lõppes 3:3 viigiga. Kas sajab selgi korral väravaid? Eelmises voorus läks paremini sillamäelastel, kes viigistasid võõrsil 0:0 Tartu Tammekaga, narvalased võitlesid punktide eest samuti kodust eemal – pingelises heitluses jäid nad 2:3 alla Paide Linnameeskonnale.

Sillamäe Kalevi poolt ei saa reedeses mängus kaartide tõttu kaasa teha Aleksandr Volkov ning Deniss Malov.

Sillamäe abitreener Vadim Dobiža: «Viimane derbi oli märtsis ning sellest on tükk aega möödunud. Mängu tähtsusest ei ole vaja rääkida, kuna võistkondade vahel on vaid kaks punkti. Viimastest kohtumistest on näha, et Trans lööb väravaid igas mängus, mis tähendab seda, et tuleb väga põhimõtteline, pingeline ja dünaamiline mäng. Selline nagu derbi olema peab.»

Kalevi keskkaitsja Deniss Tjapkin: «Tähtis mäng on ees ja sellised derbid toovad tavaliselt palju publikut staadionile. Loodame, et seekord ei ole erand ning tahame tunda meie fännide toetust ning rõõmustada ennast ja neid võiduga.»

Transi peatreener Adjam Kuzjajev: «Peame oma mänguga tõestama, et oskame ilusat jalgpalli mängida ja soovime oma fännidele võidu kinkida.»

Transi kaitsja Tanel Tamberg: «Tuleb derbi meie naabriga. Mäng seitsmenda koha eest. Peame võtma kolm punkti ja usun, et meie ründajad realiseerivad oma väravavõimalused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles