Tartu maratoniüritused koguvad annetusi laste füsioteraapia vahendite jaoks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laps võimlemispalliga.
Laps võimlemispalliga. Foto: Erik Reis/ Panther Media

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond kogub 2011. aasta Klubi Tartu Maraton korraldatud rahvaspordi suurürituste ja lasteürituste raames toetusi laste füsioteraapia väikevahendite tarbeks.

Sel aastal on Lastefond koos Klubi Tartu Maratoniga võtnud eesmärgiks koguda toetusi lastehaiglale füsioteraapia väikevahendite tarbeks. Terve aasta jooksul kogutud tulu läheb vajaminevate vahendite soetamiseks, millede kogusumma on ligi 5000 eurot.

«Väikevahendid on füsioteraapias kasutuses igapäevaselt ning seega vägagi vajalikud,» seletas lastearst Tiina Lind. «Paraku on enamus väikevahendeid mittemeditsiinilised töövahendid, mida Kliinikumi kaudu küll lastehaiglale ka eraldatakse, kuid kahjuks mitte piisavalt. Arendavad mängud ja peenmotoorika vahendid on laste arengu seisukohast äärmiselt olulised.»

Lastefond on kohal kõigil Klubi Tartu Maraton põhipäevadel finišialas ning lasteüritusel. Lastefondi telgis on lastele mõeldud oma mängunurk-lastehoid, kus saab mängida, joonistada ning lustida koos Mõmmikuga.

Üritused saavad alguse juba veebruaris, kui toimub juubeliüritus - 40. Tartu Maraton.

Klubi Tartu Maraton üritused 2011. aastal:

40. Tartu Maraton – 20. veebruar 2011
SEB 29. Tartu Jooksumaraton – 8. mai 2011
SEB 30. Tartu Rattaralli – 29. mai 2011
SEB 5. Tartu Rulluisumaraton – 14. august 2011
SEB 14. Tartu Rattamaraton – 18. september 2011

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles