Venemaa klubile truudust vandunud kreeklane hakkab juhendama hoopis Barcelonat

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgios Bartzokas (paremal).
Georgios Bartzokas (paremal). Foto: AFP/SCANPIX

Barcelona korvpallimeeskond teatas täna, et vähemalt järgmisel kahel hooajal juhendab Euroliiga hiidu kreeklane Georgios Bartzokas, kes tegi äsja Krasnodari Lokomotiv-Kubaniga muljetavaldava aasta.

Juuni keskel kinnitas Bartzokas, et austab Vene klubiga sõlmitud lepingut ja jääb Krasnodari, aga nõustus viimaks ikkagi väljaostuga Barcelonasse. Bartzokas sõlmis Kataloonia klubiga kahe-aastase lepingu, mida on osapooltel võimalik ühe hooaja võrra pikendada.

Bartzokas tüüris Lokomotiv-Kubani Euroliiga nelja parema finaalturniirile, lõpuks jäi meeskonna laeks kolmas koht. Veerandfinaalis oldi mängudega 3:2 üle just Barcelonast.

Algselt oleks Barcelonat pidanud juhendama hakkama seni Kaunase Žalgirise peatreener olnud Šarunas Jasikevicius, aga Hispaania korvpallitreenerite liit ei andnud leedulasele liialt väikeste treenerikogemuste tõttu tööluba. 51-aastasel Bartzokasel on paguneid piisavalt, sest 2013. aastal tuli ta koos Piraeuse Olympiacosega Euroliiga võitjaks ja treeneritööd on ta teinud alates 2003. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles