Tõe kriteerium sundis Hurda lahkuma

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt
Norbert Hurt Foto: Tairo Lutter

Piinlik, lihtsalt piinlik – vaid nii saab iseloomustada FC Flora kaotust Meistrite liigas Gibraltari klubile Lincoln Red Imps. Taas langes Flora eurosarjas esimesel tõkkel ning ühes keskpäraste esitustega koduliigas jõudsid klubi ja Hurt otsusele, et nii enam jätkata ei saa. Reede lõunal teatas Hurt, et astub ametist tagasi.

Nii Hurt ise kui ka Flora president Pelle Pohlak laususid, et pärast Gibraltaril saadud kaotust istuti ja arutati meeskonna seisu pikalt. «Pelle küsis, kas olen mõelnud klubis mõnele muule rollile. Selleks ajaks oli mul selge, et on aeg muutuseks,» sõnas Hurt. «Ma ei tahtnud varem lasta niisugustel mõtetel oma töörahu häirida, kuid ei saa eitada, et olin sellele võimalusele ennegi mõelnud,» lisas ta.

«Kummaline oleks rääkida, et see mõte on meil pikemat aega peas keerelnud – Flora on ju valitsev Eesti meister, karikavõitja, superkarikavõitja, isegi aastalõputurniiri võitja...» tõdes ka Pohlak kerge paradoksi olemasolu. «Aga suures pildis on jalgpallis tõe kriteerium ikkagi tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles