Cummingsile elu teine Tour de France'i etapivõit, Kangert jäi peagrupist maha

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Cummings tänasel etapil.
Steve Cummings tänasel etapil. Foto: JEFF PACHOUD/AFP

Jalgratturite aasta tähtsaim mitmepäevasõit Tour de France jõudis täna Püreneedesse, kus peeti 7. etapp. Ühe esimese kategooria tõusu sisaldanud etapil oli kiireim britt Steve Cummings (Team Dimension Data), kes edestas pisut üle minutiga Daryl Impey't (Orica-BikeExchange) ja Daniel Navarrot (Cofidis). 35-aastane Cummings võitis ühe etapi ka mullusel Tour de France'il.

Neljandana lõpetas aasta esimese suurtuuri Giro D'Italia võinud Astana äss Vincenzo Nibali. Samuti Astana värvides sõitev Tanel Kangert sai 47. koha, kaotades Cummingsile viie minuti ja 18 sekundiga. 40 ratturist koosnenud peagrupp finišeeris 49 sekundit varem.

Kokkuvõttes juhib endiselt belglane Greg van Avermaet (BMC), kes edestab kuue minuti ja 36 sekundiga prantslast Julian Alaphilippe'i (Etixx-Quickstep). Kangert on 33. kohal, kaotades van Avermaetile ligi 11 minutiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles