Federer lükkas eile tekkinud kuulujutud ümber

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Eile Wimbledoni poolfinaalis Milos Raonicile kaotanud Roger Federer karjääri lõpetamise mõtteid ei mõtle.

11 korda Wimbledonis poolfinaali jõudnud Federer sai eile oma esimese kaotuse Wimbledoni poolfinaalis. 34-aastane šveitslane saadeti väljakult minema aplausi saatel ning see tekitas spekulatsioone, et ehk mõtleb mees karjääri lõpetamisele.

«Et te kõik õigesti aru saaks, ma loodan juba peagi siin tagasi olla,» rääkis 17-kordne suure slämmi võitja Federer. «See oli lihtsalt publikupoolne tänuavaldus. Ma ei mõelnud, et tegemist on minu viimase Wimbledoniga.

Aasta alguses põlveoperatsioonil käinud Federer saab juba järgmisel kuul 35. Ka poolfinaalis tegi ta samale põlvele haiget. «Minu unistus oli võita kaheksas tiitel, kuid see ei ole ainukene põhjus, miks ma tennist mängin,» rääkis ka olümpial võistlev šveitslane. «Tean, et Wimbledon on tähtis, kuid see ei ole kõik. Olin enne turniiri ebakindel, kuid sain siit eelseisvateks turniirideks julgustust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles