Tinkov: Twitteri eksperdid võiksid ise rattasporti 20 miljonit investeerida

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Tinkov
Oleg Tinkov Foto: KENZO TRIBOUILLARD/AFP

Tinkoffi meeskonna juht Oleg Tinkov ärritus, kui temalt päriti, kas tiim on kriisis pärast seda, kui Roman Kreuziger ei oodanud Tour de France'i viienda etapi lõputõusul liidrit Alberto Contadori järgi. 

Tinkoffi klubi esindajad kritiseerisid Kreuzigeri tegutsemist avalikult, lisades, et Tšehhi ratturile korrati raadio teel vastavat korraldust neli korda, vahendab Rattauudised.ee.

«Lugesin, et oleme kriisis. Kui kriisiks võib pidada seda, et oleme võitnud etapi ja kandnud kollast liidrisärki kolm päeva, siis kujutage ette, mis toimub teistes meeskondades,» lausus Tinkov. «Prantslased peaksid kohe koju minema ja ülejäänud 19 tiimi peaksid olema paanikas.»

«Inimesed räägivad taktikast, kuid teevad seda diivanil istudes ja panevad oma arvamuse Twitterisse. Kui nad teavad midagi taktikast, siis nad peaksid kulutama 20 miljonit eurot ja looma oma meeskonna,» jätkas Tinkov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles