Aksel Nõmmela võitis Haapsalu Rattaralli

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aksel Nõmmela (paremal).
Aksel Nõmmela (paremal). Foto: Eero Raav

Filter Maanteekarikasarja 5. etapi, Haapsalu 16. Rattaralli võitis Aksel Nõmmela. Leopardi profiklubis leiba teeniv Nõmmela läbis 91 km pikkuse distantsi ajaga 2:06.41, mis teeb keskmiseks kiiruseks 43,1 km/h.

Teise koha saanud Kardo Aia (Püha Loomaaed) kaotas talle 23 ja kolmandana lõpetanud Cofidise proff, valitsev Eesti meister temposõidus, Gert Jõeäär 42 sekundit.

53 km pikkusel distantsil peetud naiste sõidus oli kiireim Mathilde Manuela Nigul ajaga 1:37.08 (keskmine kiirus 32,739 km/h). Järgnesid Aidi Gerde Tuisk ja Terje Mitt.

Filter Maanteekarikasarja kokkuvõttes jätkab liidrina Haapsalus 12. koha saanud Kristjan Oolo (Peloton) 3023 punktiga, teine on 2940 silmaga Viljar Kuljus (Rein Taaramäe Rattaklubi) ning kolmandat kohta jagavad võrdselt 2932 punktiga Karlo Aia (Püha Loomaaed) ja Tarmo Kopli (Hawaii Express).

Filter Maanteekarikasari jätkub 31. juulil, kui on kavas Pandivere 26. Rattaralli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles