Ericsson loodab põhisõidust siiski osa võtta

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Ericssoni avarii.
Marcus Ericssoni avarii. Foto: SCANPIX

Vormel-1 Suurbritanna GP kolmandal vabatreeningul vastu seina sõitnud rootslane Marcus Ericsson (Sauber) sõnas, et temaga on korras hoolimata rängast avariist ning piloot usub, et saab homme võistelda.

Ericsson kaotas oma sõiduvahendi üle kontrolli kurvis, käies vormeliga libedal murukamaral ning lendas suure hooga vastu seina. Seepeale saadeti mees Oxfordi haiglasse kontrolli, mistõttu jäi mees ajasõidust eemale.

«Muidugi oli see suur õnnetus. Ma läksin liiga laialt kurvi võtma ning puudutasin muru, mis oli pisut libe,» sõnas Ericsson. «Ma läksin kohalikku meditsiinikeskusesse, kuid mind saadeti igaks juhuks haiglasse. Õnneks olid kõik testid korras,» lisas ta. «Silmnähtavalt olen pettunud, et ei saanud osaleda kvalifikatsioonis, kuid kõige tähtsam on see, et olen terve. Ma soovin vabandada oma meeskonna ees, et olen neile nii palju tööd põhjustanud.

Rootslase meeskonnakaaslane Felipe Nasr kahtlustas Ericssoni avarii põhjusena mitmete halbade tingimuste kokkuleangevust. «Tuul oli üsna tugev –  seal oli võimas taganttuul. See kurv oli tuulest mõjutatud ning murukate samuti märg,» põhjendas Nasr.

Vaatamata Ericssoni eemalejäämisest ajasõidust on korraldajad andnud talle loa homme startida kooskõlas määrustega. Selleks peab rootslane pühapäeva hommikul sõitma kontrollsõite, mida jälgib tähelepanelikult vastutav meditsiinitöötaja. Sauberi meeskond loodab saada vormeli õigeks ajaks sõidukorda.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles