Hamilton võitis vihmasajus alanud koduse Suurbritannia GP

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vihmas alanud ning turvaauto tagant startinud vormel-1 Suurbritannia GP oli edukas valitsevale maailmameistrile Lewis Hamiltonile, kes võidutses oma kodurajal juba kolmandat aastat järjest.

Kuigi võidusõidu lõpetas teisena Nico Rosberg (Mercedes), rikkus ta raadioside reegleid ning teenis võistlusjärgselt kümnesekundilise karistuse. See tõstis teiseks Red Bulli piloodi Max Verstappeni. Rosbergi edu MM-sarjas on nüüd Hamiltoni ees kõigest üks punkt. Kolmandal kohal on täna viiendana lõpetanud Kimi Räikkönen (Ferrari).

Suurbritannia GP paremusjärjestus: 1. Hamilton, 2. Verstappen, 3. Rosberg, 4. Ricciardo, 5. Räikkönen, 6. Perez, 7. Hülkenberg, 8. Sainz, 9. Vettel, 10. Kvjat.

Enne sõitu:

Kvalifikatsioonis sõitis parima koha välja Lewis Hamilton, teise koha sai kirja tema tiimikaaslane Nico Rosberg ning kolmanda koha sõitis välja Red Bulli noor talent Max Verstappen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles