Võimas: Raisma võitis Wimbledoni finaalis! (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: SCANPIX

Wimbledoni tenniseturniiri poiste paarismängu finaalis võitis Kenneth Raisma koos kreeklasest paarilise Stefanos Tsitsipasega.

Turniiril teist asetust omanud Raisma ja Tsitsipas alistasid kõrgeima asetusega kanadalased Felix Auger-Aliassime'i - Denis Shapovalovi kolmes setis 4:6, 6:4, 6:2.

18-aastase Raisma partner, 17-aastane Tsitsipas on noorte maailma esinumber, Raisma asub maailma edetabelis 22. positsioonil.

«Supertulemus,» kommenteeris võitu esmalt Raisma treener Andres Kuhi. «Pettumus oli Wimbledonis muidugi see, et Kenneth kaotas üksikmängus juba avaringis. Tegelikult olid ka seal ootused suuremad.»

«Suure slämmi turniiril saavutatud võit on ikkagi suure slämmi võit. Võib olla jutu tasandil ei tähtsusta mängijad paarismängu ise nii palju, kuid väljakul antakse ikka endast kõik. Nad mängisid kreeklasega nüüd teist turniiri koos ja koostöö on läinud tunduvalt paremaks ja teineteist usaldatakse,» lisas Kuhi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles