Tennise meistrivõistlusi segas halb ilm

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänase päeva rikkus sadu.
Tänase päeva rikkus sadu. Foto: Eesti Tenniseliidu kodulehekülg

Pühapäeval peeti Kalevi Tenniseklubis tennise meistrivõistluste otsustavaid mänge pääsemiseks veerandfinaalidesse. Tugev keskpäevane vihm, mis uputas Tallinna kesklinnas, katkestas võistluspäeva.

Hommikul kell 9 alustati meeste üksikmängude teise ringiga. Veerandfinaali jõudsid Vladimir Ivanov, Anton Pavlov, Mattias Siimar, Morten Ritslaid, Daniil Glinka, Alan Braschinsky. Kõige üllatuslikum tulemus oli, et kvalifikatsioonist põhiturniirile võidelnud Siim Tuus alistas otsustavas setis Madis Sprenki 4:6, 6:1, 6:2.

Naiste üksikmängude teise ringi mängud peatati. Ühele vihmahoole järgnes teine ja väljakud olid liiga märjad, et võistlustega jätkata. Pooleli jäänud mängudega jätkatakse homme kell 14. Pärast seda toimuvad meespaaride esimese ringi mängud ja päeva lõpetavad segapaaride veerandfinaalid.

Peakohtunik Madis Tarumi otsusel mängiti naispaaride esimene ring Tere Tennisekeskuses. Põnevaim oli ehk juba kevadisest Estonian Junior Openi finaalist tuttav Sofiya Chekhlystova – Carol Plakk (mõlemad 14-aastased) ja Maria Lota Kaul – Maileen Nuudi (mõlemad 16-aastased) vastasseis, mis ka seekord lõppes nooremate võiduga 6:3, 6:1. Kogenud paar Helina Lill – Ene Tuul said otsustavas setis jagu Pärnu noortest Simone ja Yvonne Pärnast 1:6, 6:1, 6:3. Võidukad olid ka Elisa Mai Koonik – Polina Tsernjak, Saara Orav – Katriin Saar ja Kärt-Triin Laagus – Gendra Raag. Veerandfinaalid peetakse teisipäeval, sinna on lisaks eelpool nimetatutele paigutusega koha saanud Anette Mäelt – Julia Skripnik, Tuule ja Teele Tani ning Piret Ilves – Liina Suurvarik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles