Didier Deschamps: pettumus on tohutu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dider Deschamps finaalijärgselt.
Dider Deschamps finaalijärgselt. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa jalgpallikoondise peatreener Didier Deschamps sõnas finaalijärgselt, et loomulikult on ta pettunud ning soovis oma rahvale seda võitu väga.

«Isegi kui me olime veidi väsinud eelmisest mängust, siis see pole vabandus. Meil olid väravavõimalused, millest viimane Gignacil (Prantsusmaa koondise ründaja André-Pierre Gignac – toim). Ent sellistes mängudes on kõik kinni pisidetailides. Mõlemal meeskonnal oli võimalusi skoorimiseks, kuid paraku suutsid seda just nemad (portugallased – toim). Meil oli hea võimalus tulla Euroopa meistriks, kuid me lasime selle käest,» ütles Deschamps.

Ta lisas: «Raske on midagi öelda. Pettumus on tohutu ning me vajame aega järelemõtlemiseks. Meie võistkond võidab koos, kannatab koos ning täna, kahjuks, kaotasime koos. Suurepärane oleks olnud Prantsusmaa inimestele pakkuda seda võitu, kuid paraku see ei juhtunud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles