Portugali sangar: me väärisime seda tiitlit

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eder tähistamas Euroopa meistriks tulekut.
Eder tähistamas Euroopa meistriks tulekut. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise ründaja Éder, kes vahetati peatreener Fernando Santose poolt sisse, osutus Portugali meeskonna jokkeriks, sest 28-aastane väravaohustaja lõi lisaajal Portugalile Euroopa meistritiitli toonud värava. Jalgpallur ootas oma vahetusest sisenemist väga.

«Meie meeskond on näinud väga palju vaeva ning me teadsime, et Portugali inimesed toetavad meid. Me võitlesime tohutu jõuga, olime suurepärased. Ma usun, et me väärisime seda tiitlit tänu töökusele, mida mängijad ning ülejäänud meeskond kogu aja on näidanud. Portugal on seda tiitlit juba ammu tahtnud. Soovin õnne kõigile meile,» kommenteeris Éder.

«Alates esimesest päevast, mil Fernando Santos (Portugali jalgpallikoondise peatreener – toim) kutsus mind koondisesse, ootasin ma oma võimalust. Tema ning kogu meeskond teadis mu võimeid. Nad usaldasid mind ja ma olen meie saavutuse üle uhke. Cristiano (Ronaldo – toim) ütles mulle, et ma löön võiduvärava. See avaldus tema poolt andis mulle jõudu ja positiivset energiat. Lisaks lõin ma olulise värava; sellesse läks palju tööd. Me võitlesime kõvasti esimesest minutist alates ning finaalturniiri algusest peale. See võit on pühendatud Portugali rahvale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles