Mängu parim Pepe: tegime Portugali jalgpalliajalugu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pepe Portugali väravavahi Rui Patricio embuses.
Pepe Portugali väravavahi Rui Patricio embuses. Foto: SCANPIX

Portugali jalgpallikoondise 1:0 võidule Prantsusmaa üle aidanud ning ühtlase ka mängu parimaks nängijaks valitud kaitsetugitala Pepe sõnade kohaselt oli Cristiano Ronaldo kaotus suur löök, kuid meeskond sai hakkama.

«Parima mehe (Cristiano Ronaldo – toim) kaotus oli raske moment, sest kõik lootused olid tema peale pandud. Ent kui ta pidi lahkuma, siis ma kannustasin meie mängijaid tagant, et me suudame ka ilma temata võita. Treener (Fernando Santos – toim) suutis meid hästi häälestada ning vahetused sekkusid hästi mängu. Me valasime verd, higi ja pisaraid, et võita see tiitel. Nüüd oleme kirjutanud imetlusväärse peatüki Portugali jalgpalliajalukku,» sõnas Pepe.

Teine kaitsemängija Raphael Guerreiro ütles mängujärgselt, et kõik pole veel kohale jõudnud. «Uskumatu on oma hooaeg sellise võiduga lõpetada. Imetlusväärne esitus meie poolt, mida loodetavasti suudame näidata ka järgmistel turniiridel. Me ei keskendunud meile langenud kriitikale, kuidas olime siiamaani jõudnud (neile heideti ette mitte väga ilusa mänguga finaali jõudmist – toim). Eesmärgiks oli võita tiitel ning seejuures soovin tänada kogu meeskonda. See on supertulemus,» sõnas Guerreiro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles