Kontaveit tõusis maailma edetabelis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti naise tennise esireket Anett Kontaveit on tõusnud värskes maailma edetabelis kolme koha võrra, paiknedes nüüd 92. positsioonil.

Teistest Eesti tennisistidest asuvad Kaia Kanepi 203. (-5 kohta) ja Valeria Gorlats 893. (sama) kohal. Äsja Wimbledoni tenniseturniiril võidutsenud ameeriklanna Serena Williams jätkab esimesel positsioonil, talle järgnevad sakslanna Angelique Kerber (+2 kohta), hispaanlanna Garbine Muguruza (-2 kohta) ja poolatar Agnieszka Radwanska (-1 koht).

Eesti meestest langes praegune esireket Jürgen Zopp võrreldes eelmise nädalaga kuus kohta, olles 176. kohal. Vladimir Ivanov on 527. (+6 kohta), eile Wimbledoni noorte tenniseturniiri paarismängus võidutsenud Kenneth Raisma 847. (+6 kohta) ja Anton Pavlov 926. (-6 kohta) positsioonil. Tipus jätkab serblane Novak Djokovic, kellele järgneb britt Andy Murray, ühe koha võrra langenud šveitslane Roger Federer ja hispaanlane Rafael Nadal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles