Vaata, millised emotsioonid valdasid kogenud meremehi enne Muhu Väina regati starti

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval sai Pärnust alguse A. Le Coq 59. Muhu Väina regatt. Teiste hulgas alustas sõitu ka Katariina Jee liikmed, kes stardile eelneval päeval Postimehele oma emotsioone jagasid. Vaata lähemalt videost!

Meeskond jahil Katariina Jee suutis päev enne Muhu Väina regatile tulekut Läti meistrivõistlused võita. Kogenud meremehed said Lätis kaks tundi ka võitu tähistada, kuid juba peagi pidid nad Pärnu poole purjetama hakkama. 

Kapteni Mart Tamme sõnul, kellel endal on see ligi kahekümnes kord regatil osaleda, on nad regatile ikka tulnud selleks, et võita. Katariina Jee jahil on see kümnes kord regatil osaleda. 

«Merel tuleb olla aus, kindel ja tuleb olla «ise» – need on kolm asja, mis vähemasti viivad finišisse. Selleks et võita, peavad meeskonnaliikmed head sõbrad olema ning ka väga palju õnne peab olema,» ütles Katariina Jee liige Andres Tamm.

Videos tutvustab meeskond oma jahti ning jagab purjetamiseks vajalikke nõuandeid.

Vaata videost lähemalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles