Korvpallikoondis proovib kivist vett välja pigistada

Ats Kuldkepp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Eesti korvpallikoondise kapten Gregor Arbet (paremal) ajamas juttu koondise füsioterapeudi Priit Lehismetsaga.
Uus Eesti korvpallikoondise kapten Gregor Arbet (paremal) ajamas juttu koondise füsioterapeudi Priit Lehismetsaga. Foto: Liis Treimann

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk läheb vastu ühele viimase aja huvitavamale suvele. Vigastuste tõttu on koosseis varasemast tunduvalt lahjem ja väljakutse seetõttu suur: 2017. aasta EMi finaalturniirile võiks ju ikkagi jõuda, ükskõik, mis meestega. Kahtlemata pole mõtet väiksemat eesmärki seada, aga kuidas asi tegelikult välja näeb, ei tea veel keegi.

Senisest oluliselt nõrgemat eesliini oli karta juba pärast eelmise aasta EMi, sest tugitaladele Kristjan Kangurile ja Janar Taltsile tuleb aastaid ainult juurde ning mõlemal on väljaravimata vigastusi. Kaptenirolli Gregor Arbetile edasi andnud Kangur hoiab selga ja Talts taastub põlveoperatsioonist. Küsitav on ka uut klubi otsiva Siim-Sander Vene osalemine, sest praegu ta selja- ja Achilleuse kõõluse probleemide tõttu veel täisjõuga treenida ei saa.

«Hädasid ikka veel on, sellepärast ma praegu ei alustagi. Tahan keha korda saada, enne pole mõtet trenni lõhkuma hakata. Siiamaani olen kehale pigem niisama puhkust andnud ja alles nüüd hakkame raviasjadega pihta. Mingid asjad on juba enam-vähem korras, aga sügavamate vigastustega läheb veel aega,» rääkis pikalt Kaunase Žalgirises mänginud Vene, kes tuli eilsele koondise kogunemisele tänavariietes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles