Ronaldo vigastuse kohta levib erinevaid versioone (2)

Ats Kuldkepp
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastatud Cristiano Ronaldo
Vigastatud Cristiano Ronaldo Foto: SCANPIX

Pühapäevase Euroopa meistrivõistluste finaali esimestel minutitel vigastada saanud Portugali jalgpallikoondise ja Madridi Reali ikooni Cristiano Ronaldo mängupausi pikkus on endiselt lahtine.

Eile õhtul hakkasid Hispaania meedias levima uudised, et Portugali koondise arstid avastasid Ronaldol parema põlve ristatisideme osalise rebendi, mis jätaks Reali staari platsilt eemale koguni neljaks-viieks kuuks.

Madridi väljaande ASi andmetel pole olukord siiski nii hull. Nende andmetel diagnoositi Ronaldol hoopis külgsidemete venitus, mis teeks mängupausi pikkuseks umbes kuus-kuni kaheksa nädalat. See jätaks Ronaldo  eemale 9. augustil toimuvast UEFA Superkarika finaalist ja ilmselt ka mõnest esimesest Hispaania liiga kohtumisest. AS lisas, et lõplik diagnoos selgub pärast täiendavaid analüüse.

31-aastane Ronaldo põrkas Portugali 1:0 võidumängus juba 7. minutil kokku Prantsusmaa poolkaitsja Dimitri Payetiga ja proovis mitmel korral hoolimata valust edasi mängida, aga oli 25. minutil sunnitud ikkagi vahetust küsima.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles