Pargisõidus olümpiat sihtiv eestlanna harjutab koos Sildarudega

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoliine Holter.
Karoliine Holter. Foto: Erakogu

FREESTYLE-SUUSATAMINE. 19-aastane Eesti freestyle-suusataja Karoliine Holter on võtnud sihiks jõuda pargisõidus olümpiamängudele. Selle sihi saavutamiseks harjutab ta koos Kelly ja Henry Sildaruga nende isa Tõnis Sildaru näpunäidete järgi.

Praegu treenitakse üheskoos Prantsusmaal Les Deux Alpes’i liustikul. «Lisaks temale on siin tegelikult eestlasi veel. Siin on üks seitsmeliikmeline grupp, kes on kohapeal samuti kolm nädalat. Üks seitsmeliikmeline grupp oli veel nädala,» tutvustas Tõnis Sildaru, et Eestis on rohkem freestyle-suusatamise huvilisi, kes on valmis suviselt kodumaalt ikkagi lumele pagema.

«On tõsi, et reisin koos Sildarudega. Oleme üheskoos Eesti freestyle-suusatamise koondis, ning sama sihiga rahvuskoondised püüavad ikka võimalikult palju koos trenni teha,» lisas Holter omalt poolt. «Eks paljude sportlaste unistuseks on jõuda olümpiamängudele. Suusa pargisõidus on 2018. aasta olümpial naistele 24 kohta. Seda, kas mina sinna sisse mahun, näeb aga alles 2018. aasta jaanuaris, ennustada on raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles