Raisma: loodan, et paari aasta jooksul ma veel esinumbriks ei tõuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Erik Prozes

Koos kreeklase Stefanos Tsitsipasega paarismängus Wimbledoni tenniseturniiri noorteturniiri võitnud Kenneth Raisma tunnistas, et ei looda lähiaastatel veel Eesti parimaks tennisistiks kerkida.

«Ma tahan, et ka Jürgenil (Eesti esireket Jürgen Zopp – toim) hästi läheks ning üheks mu unistuseks on, et saaksime ühel hetkel koos võistlustel käima hakata,» ütles 18-aastane Raisma. «Loodan, et veel paari aasta pärast ei võta ma tema kohta üle. Loodan, et ta mängib veel 4-5 aastat kõrgel tasemel, vähemalt sellisel, kus ta praegu on.»

Esimese hooga ei jõudnud Raismale oma Wimbledoni võidu tähtsus päriselt kohale. «Kohe võib-olla ei jõudnud mulle see kohale, aga nüüd taipan, kui vägev saavutus see nii minu kui Eesti tenniseinimeste jaoks on. Seda tulemust üle trumbata on raske – Wimbledoni võit on ikkagi Wimbledoni võit,» arutles ta. «Isegi kui võidan mõne muu suure slämmi turniiri, siis läheks see samale pulgale, aga üle trumbata ei saa. Individuaalselt oleks suurem võit, aga näiteks suurel slämmil poolfinaali jõudmine... neid ei mäleta keegi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles