Poksiv senaator Pacquiao naaseb ringi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao tähistab võitu Timothy Bradley üle.
Manny Pacquiao tähistab võitu Timothy Bradley üle. Foto: SCANPIX

Profipoksi supertäht Manny Pacquiao, kes teatas tänavu aprillis karjääri lõpetamisest, kavatseb poliitikutöö kõrvalt siiski õige pea ringi naasta. Tagasitulek saab praeguse plaani kohaselt teoks sügisel.

Pacquiao, kes kaotas mullu mais kauaoodatud tiitlimatšis Mayweather Jr.’ile kohtunike häältega, kaotades WBO kergekeskkaalu tiitli. Ühtlasi läksid ameeriklasele ka WBA ja WBC kergekeskkaalu meistrivööd. Pärast seda on Pacquiao ringis käinud vaid korra, kui alistas tänavu aprillis kohtunike otsusega ameeriklase Timothy Bradley. Seejärel keskendus ta kodumaal poliitikale, pääsedes Filipiinide senatisse.

Kuigi Pacquiao teatas pärast aprillis Bradleyga peetud matši loobumisest, uskusid vähesed, et see ka tõele vastab. Nüüd kinnitaski promootor Bob Arum, et Pacquiao poksib 29. oktoobril või 5. novembril Las Vegases toimuval HBO üritusel. 37-aastase filipiinlase vastane pole veel kindel, kuid Arum lükkas ümber kuulujutud, nagu võiks see olla Adrien Broner – 26-aastase ameeriklase küsitud tasu olevat lihtsalt «hullumeelne number», vahendab ESPN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles