Taaramäe kukkus Poola tuuril finiši eel, kuid pääses vigastusteta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Team Katusha

Poola velotuuri 135 km pikkusel avaetapil 190. koha saanud ja väärtuslikke sekundeid kaotanud Rein Taaramäe tulemus võinuks olla parem, kuid Katjuša rattur kukkus 500 m enne finišit. Venemaa klubi spordidirektor Claudio Cozzi kinnitas, et eestlane vigastada ei saanud, vahendab portaal Rattauudised.ee.

«Esimene etapp polnud meie jaoks, sest tulime Poola sprinteriteta. Eesmärk oli etapp läbida ja mitte aega kaotada,» selgitas Cozzi. «Ring oli üpris ohtlik, sest seal oli palju kurve ja rada oli kohati libe. Peame olema õnnelikud, et vihma hakkas sadama pärast etapi lõppu. Olen meeskonnaga rahul, poisid tegid head tööd. Lõpus aitasid Vorobjov ja Lagutin meie kokkuvõttes kõrget kohta püüdvaid rattureid Špilakit, Tšernetskit ning Taaramäed.»

Grupifiniši võitis Davide Martinelli (Etixx – Quick Step), järgnesid tiimikaaslane Fernando Gaviria ja Caleb Ewan (ORICA-BikeExchange). Ka kolmapäeval on oodata grupifinišit. Kokkuvõttes asub Taaramäe 173. kohal, kaotades üldliidrile Martinellile 19 sekundit.

Mägiste etappidega tehakse algust neljapäeval. Poola tuur lõppeb esmaspäeval 25 km pikkuse individuaalse temposõiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles