Kvitova lülitas Austraalia suurlootuse Stosuri konkurentsist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova
Petra Kvitova Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel sündis järjekordne üllatus, kui kodupubliku suurlootus Samantha Stosur pidi reketid kokku pakkima juba kolmanda ringi järel.

Viiendana asetatud Stosur pidi tunnistama eestlastelegi tuttava tšehhitari, turniiril 25. asetatud Petra Kvitova 7:6 (5), 6:3 paremust. Mäletatavasti on just Kvitova see, kellele Kanepi mullu Wimbledoni veerandfinaalis viiest matšpallist hoolimata alla jäi.

Järgmisena pääsu eest veerandfinaali mängib Kvitova Austraalias 22. paigutusega itaallanna Flavia Pennettaga, kes sai 3:6, 7:6 (3), 6:4 jagu 10. asetatud Shahar Peerist.

Kahel järjestikusel aastal US Openi võitnud belglanna Kim Clijsters alistas täna 7:6 (3), 6:3 prantslanna Alize Cornet ja kohtub kaheksandikfinaalis venelanna Jekaterina Makarovaga, kes täna oli 6:2, 3:6, 8:6 parem 13. asetatud Nadja Petrovast.

2. asetusega venelanna Vera Zvonarjova alistas 6:3, 7:6 (9) 31. paigutatud tšehhitari Lucie Safarova ja läheb nüüd vastamisi teise tšehhitari Iveta Benesovaga, kes oli 6:3, 1:6, 7:5 parem 16. asetatud venelanna Anastassia Pavljutšenkovast.

12. paigutusega poolatar Agnieszka Radwanska alistas kindlalt 6:1, 6:2 rumeenlanna Simona Halepi ja kohtub kaheksandikfinaalis hiinlanna Shuai Pengiga, kes võitis täna 6:1, 3:6, 6:3 jaapanlanna Ayumi Moritat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles