Flora leidis õige stiiliga treeneri Levadiast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Arbeiter
Argo Arbeiter Foto: FC Flora

«Ta on kindlasti treener, kes sobib Flora süsteemiga,» kirjeldas FC Flora president Pelle Pohlak klubi uut juhendajat Argo Arbeiterit. Valitsev Eesti meister sõlmis endise Eesti koondislasega lepingu hooaja lõpuni võimalusega seda vastastikuse huvi ning sobivuse korral pikendada kuni 2019. hooaja lõpuni.

Eelmisel reedel selgus, et Norbert Hurt ei jätka enam peatreenerina, ja tema kohustused võttis mõneks päevaks üle abitreener Jürgen Henn. Pohlak selgitas, et Arbeiterini viis asjade üsna kiire käik, kuid tegelikult oli neile juba ammu teada, et just tema oleks Florale sobiv mees.

Presidendi sõnul sobitub Arbeiter Flora stiiliga. «Ka meie stiilil on tugevusi ja nõrkusi. Loodan, et Argo aitab just nõrkusi parandada ja moodustub ühtne löögirusikas.» Millised on Arbeiteri tugevused, kas ta on pigem hea motiveerija või taktik? «Nii üht kui teist,» vastas Pohlak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles