Madridi Real kaotas liidripositsiooni kõige väärtuslikuma klubina

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Real tähistamas tänavust Meistrite liiga võitu.
Madridi Real tähistamas tänavust Meistrite liiga võitu. Foto: SCANPIX

Ajakiri Forbes reastas taas spordimaailma kõige väärtuslikumad klubid ning tänavu on esikohale tõusnud ameerika jalgpalliliiga NFLi meeskond Dallas Cowboys. Cowboysi väärtuseks hinnatakse koguni 4 miljardit USA dollarit.

Eelneval kolmel aastal esikohta hoidnud jalgpalliklubi Madridi Real on langenud 3,6 miljardiga teiseks.

Kolmandaks kerkis FC Barcelona 3,5 miljardiga ning teiselt kohalt on neljandaks langenud pesapallitiimi New York Yankees 3,4 miljardi dollariga.

Viies on jätkuvalt Manchester United 3,3 miljardiga. Kuuendal kohal on NFLi meeskond New England Patriots 3,2 miljardiga. Kõige väärtuslikum korvpallimeeskond on New York Knicks 3 miljardi dollariga ning see annab neile tabelis seitsmenda koha.

Jalgpalliklubidest on Reali, Barcelona ja ManU järel neljandaks Müncheni Bayern, kes on 2,6 miljardiga üldises pingereas 12.

Kõige väärtuslikumad klubid on ameerika jalgpalliliigas NFL ning maailma 50 kõige väärtuslikuma meeskonna seas on koguni 27 tiimi NFList.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles