Sir Alex Ferguson: Ronaldo on põlvkonna parim mängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldoja Sir Alex Ferguson.
Cristiano Ronaldoja Sir Alex Ferguson. Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS

Portugaliga Euroopa meistriks tulnud Cristiano Ronaldo on praeguse põlvkonna parim mängija. Vähemalt nii arvab tema endine treener Sir Alex Ferguson.

«Tema tahe mängida jalgpalli on uskumatu. Ta ootab igat treeningut ning tahab alati saada paremaks. Eriti meeldivad Ronaldole suured mängud,» rääkis Bildile endine Machester Unitedi peatreener Ferguson. «Ta treenis pidevalt oma löögitehnikat – nii parema kui vasaku jala oma, samuti ka peaga löömist ning hüppevõimet.»

Mis aga paneb kõike näinud Fergusoni enim imestama, on Ronaldo võimekus püsida tipus niivõrd kaua. «Tavaliselt tippmängijad suudavad tipus püsida viis või kuus aastat ning siis algab nende langus. Ronaldo on teinud seda juba kümme aastat. See teeb temast erakordse mängija. Igal põlvkonnal on oma eriline mängija, praegusel on selleks Ronaldo.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles