Piret Ilves võitis kuueteistkümnenda meistritiitli

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Ilves
Piret Ilves Foto: Eesti Tennise Liit

Täna selgusid Kalevi Tenniseklubis Eesti meistrid paarismängus. Naispaaris võidutsesid Piret Ilves ja Liina Suurvarik, meespaaris kaitsesid tiitlit Vladimir Ivanov ja Markus Kerner.

Võistluspäev algas üksikmängude poolfinaalidega. Naistest jõudsid finaali Liina Suurvarik, kes alistas Tuule Tani 6:3, 6:1 ja Maria Lota Kaul, kes oli üle Sofia Tšeklistovast 6:2, 6:2. Meeste finaalis kohtuvad homme Vladimir Ivanov ja Mattias Siimar, kes võitsid vastavalt Anton Pavlovit 6:2, 6:1, 6:2 ja Markus Kernerit 6:2, 6:2, 6:2.

Paarismängude finaalid olid tasavägised. Piret Ilves ja Liina Suurvarik jäid esimeses setis Saara Orava ja Katriin Saare vastu kaotusseisu 2:4, kuid võitsid seejärel seitse geimi järjest ja kogu mängu 6:4, 6:2. Eelmise meistritiitli sai see paar 2009. aastal. See oli Piret Ilvesele üle kolmekümne aasta kestnud karjääri jooksul 51. meistrivõistluste medal ja 16. meistritiitel.

Medali on Piret Ilves endale kindlustanud ka segapaaris, mis värvi see saab olema, selgub homses finaalis, kui koos Hendrik Innoga minnakse vastamisi Anette Mäelti ja Morten Ritslaidiga. Meeste paarismängu finaalis olid vastamisi tiitlikaitsjad Vladimir Ivanov ja Markus Kerner ning Mattias ja Kristofer Siimar.

Esimese seti võitsid vennad Siimarid 6:4, teise aga Ivanov / Kerner 6:1. Meistrite selgitamiseks läks vaja otsustavat setti. Punkt punkti heitluses püsis pinge lõpuni. Mõlemal tiimil oli neli matšpalli, lõpuks võtsid tiebreak´is Ivanov / Kerner 9:7. Vladimir Ivanovi võimalus tulla ka tänavu kolmekordseks meistriks kadus segapaari poolfinaalis, kus koos Julia Skripnikuga kaotati Anette Mäelt / Morten Ritslaidile 6:7, 2:6.

Samuti ei saa kolmikvõitu võtta ka Liina Suuurvarik, sest paaris Markus Kerneriga kaotati hilisõhtul Piret Ilvesele ja Hendrik Innole 6:7, 6:1, 6:4. Viimane võistluspäev Kalevi Tenniseklubis algab homme kell 12 segapaari finaaliga. Pärast seda toimub naiste finaal tiitlikaitsja Maria Lota Kauli ja Liina Suurvariku vahel ning päeva lõpetab meeste finaal tiitlikaitsja Vladimir Ivanovi ja Mattias Siimari vahel. Vihmase ilma korral toimuvad mängud Tere Tennisekeskuses algusega kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles