Tennise Eesti meistriks krooniti taas Ivanov ja Kaul

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Eesti Tennise Liit

Nädal aega kestnud tennise Eesti meistrivõistlused said täna väärika lõpu. Nooruke Maria Lota Kaul tõestas, et möödunud aastal võidetud tiitel polnud juhus. Vladimir Ivanov võitis viienda järjestikuse meistritiitli üksikmängus.

Eile selgusid meistrid nais- ja meespaarismängudes. Naistest oli võitmatud kogenud Piret Ilves ja Liina Suurvarik, meestest tiitlikaitsjad Vladimir Ivanov ja Markus Kerner.

Tänases segapaarismängu finaalis olid vastamisi Piret Ilves / Hendrik Inno ja Anette Mäelt / Morten Ritslaid. Kuigi Ilves ja Inno jäid mängu alguses kaotusseisu, suudeti mäng enda kasuks kallutada ja esimene sett võita 7:5. Teises ja kolmandas setis see ei õnnestunud ja meistrikullad said kaela Anette Mäelt ja Morten Ritslaid.

Naiste finaalis oli eelmise aasta võitja Maria Lota Kauli vastaseks kogenud Liina Suurvarik. Mängu algus oli tasavägine ja esimene geim õnnestus Suurvarikul murda, siis aga suutis nooruke Kaul tempomänguga ennast maksma panna ja võitis esimese seti kindlalt 6:1. Ka teise seti alguses domineeris Kaul, kuid hetkeks ta mäng lagunes ja Suurvarik tasakaalustas skoori. Punkt punkti heitluses jäi siiski peale Maria Lota Kaul 7:5.

Päeva lõpetas meeste finaal Vladimir Ivanovi ja Mattias Siimari vahel.

Hiilgavalt mänginud (12 serviässa) Ivanov andis mõista, et jutud põlvkonnavahetusest on veel liialdus ning võitis kindlalt 6:1, 6:2, 6:2. See oli Vladimir Ivanovile viies järjestikune meistritiitel üksikmängus, kokku on tal meistrikuldasid 13 (4 meespaaris ja 4 segapaaris) ja need kõik on võidetud sellel kümnendil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles