Welco ja Flora väravavahid kiitsid fänne

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora väravavaht Mait Toom (kollases).
FC Flora väravavaht Mait Toom (kollases). Foto: SCANPIX

Juba homme peetavas Evald Tipneri karikavõistluste 1/32-finaalis asuvad edasipääsejat selgitama kodus mängiv Tartu JK Welco ja mullune karikavõitja FC Flora.

Esiliiga B-s mängiv Welco on oma väravavahi Edgar Lehe sõnul kohtumiseks valmis ja Flora vastu minnakse mängima kui võrdse vastasega. «Eestis ei ole satsi, kelle vastu Welco aukartust peaks tundma,» sõnas Leht.

Just Welco väravavaht kerkis Tartu meeskonna kangelaseks eelmise aasta karikavõistlustel, kus Welco kohtus 1/16-finaalis samuti Floraga. Kuigi toona võttis hiljem Eesti meistriks kroonitud Flora 2:0 võidu, vormistati see alles kohtumise lõpuminutitel ja nii jagus põnevust platsile ja tribüünidele kuni mängu lõpuni. Leht lubas, et seegi kord on lisaks pallimängule oodata vaatemängu ka tribüünidel. «Tegemist on Eesti kõige kõvema fänniderbiga, mis tähendab kompromissitut võitlust nii väljakul kui selle kõrval. Selline mäng on lihtsalt vaatamist väärt,» kinnitas Welco väravavaht.

«Meil on päris hästi meeles eelmise aasta mäng, kus võib öelda, et me ei näidanud oma parimat mängu. Tahame mängule minna oma kõige tugevamas koosseisus ja mängida juba uutest ideedest lähtuvalt. Oleme saanud piisavalt puhata ja usun, et oleme mänguks värsked,» ütles Flora abitreener Jürgen Henn.

«Tartus tuleb vägev fännilahing, aga mängust väljume võitjana meie ning vennad Valtnad (Siim ja Mikk Valtna – toim) peavad lahkuma siit kaotusega,» lisas Flora väravavaht Mait Toom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles