Kaur: kiiruskatsete teised läbimised saavad saatuslikuks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta Tallinna ralli võitja Egon Kaur.
Eelmise aasta Tallinna ralli võitja Egon Kaur. Foto: Timo Anis

Viie kiiruskatse järel Rally Estonial 3. kohta hoidev Egon Kaur nentis, et kiiruskatsete teistkordsel läbimisel on R5 autodega sõitjatel N-rühma meeste ees selge eelis. «See saabki ilmselt sellel rallil saatuslikuks,» lausus Kaur hooldusalasse jõudes. 

Hommikuste kiiruskatsete tempost kommenteerides, tunnistas Kaur, et hood ja sõidurütm olid head. «Palju kiiremini enam sõita ei saa,» leidis ta.

Viie kiiruskatse järel juhib venelane Aleksei Lukjanuk, kes edestab lätlast Ralfs Sirmacist 6,8 ka Kauri 15,4 sekundiga. Samas juhib Kaur poolaka Kajetan Kajetanowiczi ees kõigest 1,7 sekundiga. Esikuuikusse mahuvad veel Rainer Aus ja Raul Jeets.

Jeetsi sõnul on ees veel pikk võidusõit ning olukorras, kus esimeste meeste vahel käib armutu heitlus ning tempo kruvitakse üha kõrgemaks, võib ka eestlastel võimalus püüda kõrget kohta. «Suure tõenäosusega jõuab kõige kiirem eestlane ralli lõpuks poodiumile,» märkis Jeets.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles