Rosberg ei löö Hamiltoni hea hoo ees kartma

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja hetke üldliider sakslane Nico Rosberg (Mercedes) rõhutas, et ta pole mures Lewis Hamiltoni (Mercedes) kiiruse pärast, mistõttu kaotab viimane Rosbergile üldkokkuvõttes vaid ühe punktiga.

Rosberg oli Hamiltonil vahetult enne Hispaania GP kokkupõrget mais saanud 43 punktiga eest ära, kuid viimase viie sõiduga on edu kahanenud ühele punktile. Rosberg, kes võitis selle hooaja neli esimest etappi, keeldub vaatama hooaja esimesele poolele vastu negatiivsel ilmel.

«Mina usun, et hooaja esimene pool on sujunud hästi, sest me juhime, nii lihtne see ongi,» sõnas Rosberg. «Mina olen igal juhul rahulolev. Olen hästi sõitnud nii Austrias kui ka Briti GP-l Silverstone’i ringrajal. Igatahes tunnen ma end hästi ja võitlen Lewisega lõpuni. Samas ei näe ma mõtet punktide lugemiseks, sest hooaeg veel käib,» lisas ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles