Balta: Eesti rekord jäi kehva stardi taha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta (keskel)
Ksenija Balta (keskel) Foto: Tairo Lutter

Kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel naiste 100 m jooksus kuldmedali võitnud Ksenija Balta tunnistas, et Eesti rekord jäi kehva stardi taha. Balta nimel olev vabariigi rekord on 11,35, täna mõõdeti tema ajaks 11,36.

«Tulemusega olen kokkuvõttes väga rahul. See näitab, et olen kiire. Sain homseks kaugushüppevõistluseks enesekindlust juurde,» ütles Balta, kes eelmisel nädalal sai Amsterdami EMil kaugushüppes neljanda koha.

Tänast jooksu analüüsides ei jäänud Balta rahule stardiga. «Hea aeg ei tulnud mulle kokkuvõttes üllatusena. Start oli veidi kehv ja sinna taha see rekord ka jäi. See on ka üsna normaalne, kuna ma pole starti ammu harjutanud,» tunnistas ta.

Homse kaugushüppe võistluse eel Balta lubadusi ei jaganud. «Peamine on tehnika paika saada. Kadrioru kast mulle sobib ja ilm võiks olla sama hea kui täna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles