Itaalia koondislane mängib uuest hooajast kodumaal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emanuele Giaccherini (vasakul) EURO 2016 finaalturniiril hispaanlase David Silva vastu võitlemas.
Emanuele Giaccherini (vasakul) EURO 2016 finaalturniiril hispaanlase David Silva vastu võitlemas. Foto: Martin Rickett/EMPICS Sport

Itaalia jalgpallikoondise poolkaitsja Emanuele Giaccherini lõpetas koostöö Premier League'i klubiga Sunderland ja sõlmis kolmeaastase lepingu kunagise Frank Liivaku leivaisa Napoliga.

31-aastane ääremängija liitus Mustade Kassidega (Sunderlandi klubi hüüdnimi – toim) 2013. aastat juulis Juventusest, kuid ei suutnud seal läbimurret teha, mistõttu mängis itaallane läinud hooajal laenulepingu alusel Itaalia klubis Bolognas.

Giaccherini head esitused eelmisel nädalal lõppenud jalgpalli Euroopa meistrivõistlustel tagasid talle järgmiseks hooajaks koha Napolis. Möödunud klubihooajal suutis ta vigastustest hoolimata lüüa Bologna eest 14 väravat ja nii säilitasid nad koha ka tulevaks hooajaks kõrgliigas püsimiseks.

Kuigi itaallast seoti mingi aeg Inglismaa hiiu Chelseaga, siis jõudis viimasest ette Napoli, kust lahkub arvatavasti pikalt seal mänginud argentiinlane Gonzalo Higuain, kes skooris eelmisel hooajal lausa 36 korda. Giaccherini ütles Napoli kodulehe vahendusel, et ta on õnnelik niivõrd maineka klubiga liitumise üle ja on enne algavat uut aastat väga põnevil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles