NBA legend suri leukeemia tagajärjel (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Kunagise korvpallurina visa võitlejana tuntud ameeriklasest tsenter Nate Thurmond, kes mängis koos Wilt Chamberlainiga, lahkus eile meie seast, võitluses leukeemiaga.

74-aastaseks elanud ja läbi aegade üks auväärseim NBA tippklubi Golden State Warriorsi mängija suri vähem kui kuu aega pärast Warriorsi kaotust seitsme finaalmängu kokkuvõttes Cleveland Cavaliersile.

Oma 14-st hooajast korvpallurina 11 veetis mees just Warriorsi ridades ning lõpetas karjääri pärast 1976-1977 hooaega.

«Kahtluseta on ta üks armastatumaid figuure läbi ajaloo, kes on Warriorsi meeskonna särki kandnud,» sõnas Golden State Warriorsi korvpalliklubi praegune omanik Joe Jacob.

Twitteris avaldasid omapoolsed postitused ka praegused staarid, nagu Cleveland Cavaliersiga NBA meistriks tulnud LeBron James ja teise kohaga leppinud Golden State Warriorsi liider Stephen Curry. Nad teatasid, et tunnevad uhkust sellise mehega samas liigas mängimise tõttu ja liigitavad kunagise korvpalluri legendistaatusesse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles