Mullu Welcoga hädas olnud Flora ei jätnud tartlastele seekord mingit võimalust

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad.
FC Flora mängijad. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Evald Tipneri karikasarjas pääses karikakaitsja ja valitsev Eesti meister FC Flora 32 parema sekka, alistades võõrsil suurelt 8:0 Esiliiga B-s ehk tugevuselt kolmandal liigatasemel mängiva JK Welco meeskonna.

Kui mullu sai Flora kaheksandikfinaalis Welcost suurte raskustega jagu, lüües 2:0 võidumängus avavärava alles 85. minutil määratud penaltist ja vormistades lõppseisu lisaminutitel, siis seekord mängiti kitsama kunstmuruväljaku asemel Tamme staadioni pärismurul ning Flora pani klassivahe selgelt maksma. Avapoolaja lõpuks juhiti Rauno Sappineni ja Gert Kamsi väravatest 2:0.

Welco murdus viimasel pooltunnil, kui Henri Järvelaid lõi esmalt kolmanda värava ning seejärel kasvatasid kuue minuti jooksul skoori Rauno Alliku ja Albert Prosa. Viimase kümne minuti jooksul olid täpsed veel Zakaria Beglarišvili ja taas Alliku ning sarnaselt mullusele vastasseisule pani kohtumisele esimesel lisaminutil punkti Joseph Saliste.

Lisaks Florale on pääsu 32 parema sekka taganud veel JK Tääksi, kes alistas nädala eest 5:0 JK Jalgpallihaigla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles