Inglismaa ajalehed: Liverpool sõlmib sel nädalal lepingu Ragnar Klavaniga (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Tairo Lutter

Inglismaa ajaleht The Mirror kirjutab, et Liverpooli jalgpalliklubi avalikustab alanud nädalal uudise Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani palkamisest.

Väljaande väitel maksab Liverpool Klavani teenete eest Augsburgile 4 miljonit naela ehk pisut alla viie miljoni euro. Liverpool vajab keskkaitsja positsioonile täiendust, kuna äsja lahkus meeskonna ridadest seal aastaid mänginud slovakk Martin Škrtel. Samuti lahkus suvel meeskonnast Kolo Toure, vigastuste tõttu ei saa Liverpool aga hooaja alguses kasutada Joe Gomezi ja Mamadou Sakho teeneid, kirjutab The Mirror.

Mirrori väitel sõlmitakse Klavaniga kaheaastane leping võimalusega seda veel aasta võrra pikendada. Leidub ka väljaandeid, kes kirjutavad Klavani palkamisest juba kindlas kõneviisis, ent kummagi klubi poolt pole sellele veel kinnitust tulnud.

Augsburg ja Liverpool kohtusid lõppenud hooajal Euroopa liiga 1/32 finaalis. Kodus tehtud 0:0 viigi järel kaotas Augsburg võõrsil Liverpoolile 0:1 ja langes konkurentsist, Klavan mängis mõlemas kohtumises algusest lõpuni. Lisaks on Liverpooli peatreeneriks sakslane Jürgen Klopp, kes tunneb Klavanit juba ajast, mil ta juhendas Bundesligas Dortmundi Borussiat.

Eesti koondise kapten Klavan on sinisärki kandnud 112 korda ja löönud kolm väravat. Augsburgi ridades mängib 30-aastane Klavan alates 2012. aastast, siirdudes sinna AZ Alkmaarist. Kokku on Klavan esindanud Augsburgi nelja hooaja jooksul 125 Bundesliga mängus ja löönud neli väravat.

Ragnar Klavan kevadises kohtumises Liverpooliga. FOTO: Scanpix
Ragnar Klavan kevadises kohtumises Liverpooliga. FOTO: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles