Klopp: meiega liitub kuni kaks mängijat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (keskel) ja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kohtusid tänavu Euroopa liigas, kus Liverpool kahe mängu kokkuvõttes napi võidu sai.
Ragnar Klavan (keskel) ja Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kohtusid tänavu Euroopa liigas, kus Liverpool kahe mängu kokkuvõttes napi võidu sai. Foto: Tairo Lutter

Pea kõik Inglismaa meediakanalid avaldasid eile õhtul info, nagu liituks FC Augsburgi ja Eestijalgpallikoondise keskkaitsja Ragnar Klavan kuulsa Liverpooli meeskonnaga. Peatreener Jürgen Klopp kinnitas pärast kontrollmängus saadud 2:0 võitu Wigani üle, et paar meest on tõesti veel klubiga ühinemas.

«Mõned asjad veel juhtuvad, olen selles üsna kindel,» ütles Klopp. «Paar mängijat tahavad meie juurest lahkuda ning kuni kaks mängijat liitub meiega teistest klubidest. 31. augustini on pikk tee minna ja me peame veel tööd tegema.» Just augusti viimasel päeval sulgub Inglismaal jalgpallurite suvine üleminekuturg.

Sellel suvel on Liverpooliga liitunud Mainzi väravavaht Loris Karius, Southamptoni ründaja Sadio Mane ja Schalke keskkaitsja Joel Matip. BBC kirjutab, et Klavanist saab prantslase Mamadou Sakho vahetusmees. Hooaja alguse jätab Sakho ilmselt vigastuse tõttu vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles