Video: vaata, millise Jaapani vägilasega Baruto järgmisena mõõtu võtab

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Höövelson (keskel)
Kaido Höövelson (keskel) Foto: http://rizinff.com

Endine sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto astub taas üles MMA-võitlejana. Eelmise aasta lõpus vabavõitlusdebüüdi teinud Barutot näeb võistlustules taas 25. septembril, kui algab Rizin Fighting World Grand-Prix 2016 nime kandev turniir.

Turniiri formaat näeb ette, et kõik 25. septembri võitjad pääsevad finaalvõistlusele, mis toimub 29. ja 31. detsembril. Baruto esimeseks vastaseks on Jaapani vabavõitleja Kazuyuki Fujita. 45-aastane kogenud võitleja on seni pidanud 26 MMA-matši ja võitnud neist 15. Fujita on 183 cm pikk ja kaalub 114 kg. 31-aastase Baruto ainus matš toimus eelmise aasta 31. detsembril, kus ta alistas vanameister Peter Aertsi.

Lisaks Barutole ja Fujitale on turniiril osalemist kinnitanud ka Wanderlei Silva (alustab teisest ringist) ja Mirko Filipovic. Kokku peaks avatud kehakaaluga turniirist osa võtma 16 võitlejat.

Nii septembri kui detsembri võistlusõhtud peetakse taas Saitama Super Arenal ehk samas kohas, kus Baruto alistas Aertsi. Saal mahutab 36 500 inimest, kuid spordivõistluste ajaks langeb mahutavus tavaliselt 20 000 kanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles