Räikkönen: liiga vara on oma kohta kaitsma hakata

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Soomlasest vormel-1 piloot Kimi Räikkönen andis mõista, et Ferrari ülesanne ei ole mitte keskenduda Red Bullile vaid sellele, kuidas saada jagu Mercedestest.

Pärast kümmet etappi jääb Ferrari Mercedesest konstruktorite karika arvestuses maha 131 punkti. Red Bulli meeskonda juhitakse aga kuue punktiga. Räikköneni hinnangul tuleb Ferraril keskenduda Mercedeste püüdmisele, mitte Red Bulli eest koha kaitsmisele.

«Ma ei arva, et praegu oleks õige aeg oma positsiooni kaitsma hakata. Me peame arenema ning võtma kõik, mida suudame. Muidugi on põhirõhk jõuda Mercedesele järele, kuid samas oli viimasel võistlusel Red Bull meist parem,» rääkis soomlane.

«Kas nii on ka järgmistel etappidel? Ma ei tea, kuid minu hinnangul oleme neist tugevamad olnud. Ma ei arva, et peaksime oma teist kohta kaitsma hakkama,» jätkas Räikkönen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles