Taaramäe võttis Poola velotuuri kokku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe
Rein Taaramäe Foto: LaPresse/Belen Sivori/LaPresse/Scanpix

Täna Poola velotuuri 54. kohaga lõpetanud Rein Taaramäe rääkis oma Facebooki lehel, et saavutatud tulemus oli hetkel tema jaoks lagi.

«Poola velotuur on läbi ja saan linnukese oma karjäärile juurde lisada,» kirjutas esmakordselt Poola velotuuril võistelnud Taaramäe. «Korraldus oli päris okei, kui välja arvata esimene etapp, kus oli võistlusring 200 ratturi jaoks liialt ohtlik. Sel päeval oli palju kukkumisi ning sain isegi külje maha,» jätkas Taaramäe.

Täna sõidetud eraldistardi etapil sai Taaramäe 40. koha. «Üldkokkuvõttes 54. koht oli minu lagi, kuid eraldistardis oleks võinud täna paremini sõita. Sain uue temposõidu ratta ning aerodünaamikaga polnud just parimad lood,» selgitas Taaramäe, kes kaotas täna etapi võitjale kaks minutit ja 13 sekundit. «Nüüd olen 11 päeva Austrias 2000 m peal ning siis juba Riosse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles