Rosberg: austan Hamiltoni, aga tema alistamine on kõige magusam

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Nico Rosberg (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Mercedes vormel-1 võistkonna sõitja Nico Rosbergi sõnul on tiimikaaslasest Lews Hamiltonist jagu saamine tema jaoks alati kõige magusamalt maitsev võit.

Ehkki Mercedese sõitjad on viimasel paaril hooajal paistnud silma ka lapsikuvõitu jagelemisega nii rajal kui ka selle kõrval, on sellegipoolest sarja üldtabelit kindlalt valitsetud. Pikema kõrre on siiski tõmmanud Hamilton, tulles kahel viimasel aastal maailmameistriks. Tänavust tabelit juhib kümne etapi järel Rosberg, kuid tema edu briti ees on vaid üks punkt.

«Lewise alistamine... ta on üks kangemaid vastaseid. Ta on üks neist, kellest jagusaamine pakub suurimat rahulolu, kuna ta on maailmameister,» lausus Rosberg ajalehele The Guardian antud intervjuus. «Pean temast lugu, kuid me pole praegu just parimad sõbrad. See on paratamatu. Oleme mõlemad nii võitlushimulised, et see muudab sõpruse keeruliseks,» selgitas Rosberg, kes tunneb Hamiltoni juba alates lapsepõlvest, kui mõlemad võistlesid kartidel.

«Siis oli sama lugu. Kui mitu pitsat emb-kumb jaksab ära süüa? Kumb jõuab esimesena lifti juurest hotellitoa ukseni? Võistlesime ka siis kogu aeg, kuid tollal ei ümbritsenud meid meeskond, meedia ega raha. Kõik nimetatu muudab praeguse olukorra keeruliseks,» selgitas Rosberg. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles