Klavani uudis lööb eestlaste jaoks enneolematus suuruses laineid

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Kui Liverpooli jalgpalliklubi palkab mõne mängija, siis on see uudis peaaegu igal pool maailmas. Nii võis ka eile paljude rahvusvaheliste meediaväljaannete veebikülgedelt näha artiklit koos pildiga, kuidas Eesti koondise kapten Ragnar Klavan saabus Liverpooli arstlikku kontrolli. Jalgpallifännid on traditsiooniliselt harjunud nägema fotosid meditsiinilisele läbivaatusele saabuvatest jalgpallistaaridest ja eilse põhjal võib tõdeda, et Klavan on jõudnud tõeliselt suurte tegijate mängumaale.

Uudis Eesti koondise kapteni siirdumisest Liverpooli leidis rahvusvahelises meedias kõvasti kajastamist ja sama innukalt kirjutati eile eestlase viibimisest Inglismaal. Praeguseks on kõik Premier League’i ja Liverpooli fännid saanud eri väljaannetest lugeda viit, kuut või kümmet asja, mida peab Klavani kohta kindlasti teadma. Seega on kogu keskkaitsja klubivahetuse saaga mastaapides, mida siinsed jalgpallurid ei ole varem kogenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles