Klavan läbis arstliku läbivaatuse (1)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeva õhtul Inglismaa meedias kulutulena levinud jutud Eesti praeguse aja parimast jalgpallurist Ragnar Klavanist ja tema siirdumisest Inglismaa kõrgliigasse (täpsemalt Liverpooli – toim) on jõudnud nii kaugele, et eeloleva 24 tunni jooksul muutub uudis ametlikuks. Täna läbis Klavan Liverpoolis meditsiinilise kontrolli.

30-aastast keskkaitsjat soovib värvata Punaste ridadesse kunagine Dortmundi Borussia loots Jürgen Klopp, kes soovib tugevdada oma kaitseliini. Nimelt on Liverpoolist lahkunud nii elevandiluuranniklane Kolo Toure kui ka slovakk Martin Škrtel. Lisaks kimbutavad vigastused prantslast Mamadou Sakhot ja inglast Joe Gomezi.

Klavani praegune koduklubi Augsburg soovib väidetavalt Eesti jalgpallikoondise kapteni eest ligi 5 miljoni euro suurust tasu. Suure tõenäosusega lendab eestlane uue meeskonnaga ka USA-sse, kus toimub hooajaeelne treeninglaager.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles