Pirlo: Balotelli võinuks olla praeguseks üks maailma parimatest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrea Pirlo ja Mario Balotelli a
Andrea Pirlo ja Mario Balotelli a Foto: DOMINIC EBENBICHLER/REUTERS

Endine Itaalia koondise legendaarne poolkaitsja Andrea Pirlo rääkis avameelselt kaasmaalase Mario Balotelli läbikukkumisest jalgpallurina, sõnades, et tema hinnangul võinuks ründaja olla praeguseks ajaks üks maailma parimaid jalgpallureid.

25-aastase Balotelli karjäär on seisma jäänud. Ta kuulub küll Liverpooli hingekirja, kuid klubi peatreener Jürgen Klopp teda meeskonnas ei näe. Samuti ei soovi teda AC Milan, kelle juures veetis Balotelli oma eelmise hooaja. Pirlo hinnangul on Balotellil aga kõik olemas, et olla üks tippjalgpallur.

«Mul on kogemus mängida koos maailma parimate ründajatega ning ma saan selle põhjal öelda, et Mariol on olemas kõik omadused, mis peavad ühel väga heal ründajal olema. Arvasin, et praeguseks ajaks on ta üks maailma parimaid, kuid tal hakkab aeg otsa saama,» rääkis Pirlo.

Kuid 37-aastane keskväljamees usub siiski, et Balotellil on veel jalgpallurina võimalus tippu tagasi tõusta. «Tal on suurte meeskondade kogemus olemas. Väga lihtne on seda unustada, aga ta on 25-aastane. Väga tähtis on, et ta valiks oma järgmist klubi hoolikalt. Olen lugenud, et teda seostatakse Hiinaga. Kogu austuse juures liiga vastu, Mario ei tohiks sinna minna,» jätkas Pirlo.

«Kui ta suudab oma järgmises klubis teha kaks või kolm head hooaega, siis tal oleks 28-aastaselt võimalik taas liituda mõne Euroopa suurklubiga. Minul aga talle rohkem nõuandeid pole. Ta teab oma kvaliteeti ning nüüdsest on kõik tema enda teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles